Je kent Klaartje (of haar ontwerpen of illustraties) misschien van

Shop hier

Dries / Clothilde Shop

Ik kocht bij Klaartje al ontwerpen voor ons bedrijf maar ook voor onze privé. Beide waren elke keer een schot in de roos. Zeker voor onze bedrijfscommunicatie vindt ze keer op keer de perfecte match tussen onze branding en haar eigen look&feel. Iets wat weinig ontwerpers gegeven is om het zo snel zo spot on te hebben.

Four Roses – Local Hero

Elke maand stel ik je met trots een Local Hero voor.

Deze maand laat ik Lien De Vroe van Four Roses aan het woord. Lien haar verhaal begint 7 jaar geleden bij de overname van Belgisch modelabel Four Roses. Een label geliefd bij heel wat bekende Vlamingen. Zo ben ik er zeker van dat je reeds Tiany Kiriloff, Lynn Van Royen of Lies Vandenberghe hebt kunnen bewonderen in een outfit van Four Roses.

Hoogtijd dus om de dame achter dit kleurrijke Belgisch label beter te leren kennen.

Klaartje Busselot is een Belgische illustrator & designer.

Haar gedurfde, kleurrijke stijl geeft duidelijk haar passie voor vormen en kleuren weer.

Haar ‘skills’ variëren van schilderen en illustratie tot het ontwerpen van interieur- en modeobjecten om zo haar ideale kleurrijke wereld te creëren.

Met een hart voor lokale labels kan je Klaartje ook als gezicht voor jouw label inschakelen.

Tot Klaartje haar klanten behoren oa Designcollectors, Sergio Herman group, Knack weekend, Morobé, Marie Claire, Verso Antwerp, De Standaard, Mieke Dierckx, Kaai, Collectors Club, i.am.klean, Celine Roelens, Clothilde shop

Baby on the way?

Eerst en vooral dikke proficiat! Wist je dat Klaartje haar eerste collectie geboortekaartjes er weldra aankomt?

Dus zijn jullie opzoek naar een kleurrijk geboortekaartje waar de liefde van afspat? Laat dan hieronder even jouw e-mailadres achter en Klaartje neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Heidi / L'enfance

Voor mijn webshop met preloved kinderkleding vroeg ik Klaartje om een illustratie te maken. Wat een prachtig plaatje toverde ze tevoorschijn. Helemaal zoals in gedachten in haar typische ‘Klaartjesstijl’, vlotte communicatie met deze sympathieke madam, snel en vooral… met liefde gemaakt, dat straalt er van af💗Ik kreeg al heel veel mooie complimenten over het ontwerp. Een oprecht toffe samenwerking!

Celine Roelens

"Wie kan mijn kleurrijke juwelen beter op papier zetten dan de meest
kleurrijke illustratrice van het land?" Voor mijn eerste internationale juwelen collectie - The Goldbeetle - ontwierp Klaartje 3 prachtige illustraties. Met Klaartje had ik onmiddellijk een klik, we zaten direct op dezelfde golflengte!
Zowel ik als mijn klanten worden heel erg happy van het resultaat! Well done Klaartje!

Dorien Segers

Dorien Segers

De prints van klaartje zijn top! Kleurrijk, hedendaags en speels, net wat ik zoek voor ons interieur. Ze fleuren de ruimte op en brengen een lach op je gezicht. Zalig ook hoe ze een bestelling telkens weet te personaliseren.
Leuk shoppen bij een lokale artieste. Ik ben fan en kijk alvast uit naar de volgende werken.

FORM-LA tapijtencollectie

0% WASTE & 100% RECYCLEERBAAR